# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | riebumą, | 0.9273588 |
2 | riebumą. | 0.9010289 |
3 | riebuma | 0.7989238 |
4 | riebumas | 0.79693013 |
5 | kaloringumą | 0.79123694 |
6 | riebumo | 0.7910487 |
7 | baltymą | 0.78621674 |
8 | įpakavimą | 0.78325915 |
9 | fermentinį | 0.7822616 |
10 | grietinę | 0.77535194 |
11 | riebumo) | 0.7739331 |
12 | rūgštingumą | 0.7711159 |
13 | tirštumą | 0.770888 |
14 | skanumą | 0.7684436 |
15 | pieną) | 0.76814526 |
16 | pieną | 0.76705956 |
17 | sviestą | 0.76589465 |
18 | nugarinę | 0.7650339 |
19 | šviežumą | 0.7642968 |
20 | margariną | 0.7607502 |
21 | varškės | 0.76026624 |
22 | eurocentą | 0.7592676 |
23 | nuodingumą | 0.7572782 |
24 | sūrelį | 0.7561399 |
25 | sveriamą | 0.7560939 |
26 | varškė | 0.75560755 |
27 | kilogramą | 0.7522819 |
28 | skiediklį | 0.7490316 |
29 | pienišką | 0.7463818 |
30 | grūdėtą | 0.74592674 |
31 | sūrelį. | 0.74364585 |
32 | jogurtą | 0.74320585 |
33 | riebalinį | 0.7408899 |
34 | kefyrą | 0.7402663 |
35 | riebumo, | 0.7394401 |
36 | sultinį | 0.7385972 |
37 | fasuotą | 0.7377963 |
38 | sūrelį, | 0.7372219 |
39 | pieną, | 0.73480654 |
40 | įpakavimą, | 0.7342137 |
41 | denatūruotą | 0.7341377 |
42 | valgomąjį | 0.7336289 |
43 | sūrelis | 0.7320391 |
44 | kilogramą, | 0.73008263 |
45 | margariną. | 0.729898 |
46 | pieninę | 0.7295359 |
47 | neraugintą | 0.7294499 |
48 | 200gramų | 0.7290524 |
49 | rūgštingumą, | 0.7280361 |
50 | tirpalą | 0.72709763 |