# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | rūgti | 0.8608547 |
2 | želti | 0.80108714 |
3 | lašinti | 0.7850539 |
4 | spirgėti | 0.7850459 |
5 | raugėti | 0.7839217 |
6 | užplikyti | 0.7806961 |
7 | rūgti, | 0.7776036 |
8 | rūgštinti | 0.7770009 |
9 | pūdyti | 0.7765091 |
10 | suminkštinti | 0.7743305 |
11 | džiovinti | 0.767969 |
12 | atsivėsinti | 0.76756525 |
13 | išmirkyti | 0.765179 |
14 | troškinti | 0.7645158 |
15 | spirgėti, | 0.7636978 |
16 | Ėsti | 0.76210666 |
17 | rūgštūs | 0.7596648 |
18 | apgenėti | 0.75914794 |
19 | čirškinti | 0.7590752 |
20 | niežėti | 0.7560995 |
21 | tuštintis | 0.7552451 |
22 | neėsti | 0.7549457 |
23 | rupšnoti | 0.75380737 |
24 | virškinti | 0.7535017 |
25 | Inkšti | 0.75223434 |
26 | tuštinti | 0.7514414 |
27 | švinkti | 0.75055766 |
28 | įdaryti | 0.7499188 |
29 | ankšti | 0.7496899 |
30 | įlašinti | 0.74833703 |
31 | burokėliai | 0.746274 |
32 | čepsėti | 0.74533415 |
33 | vėtyti | 0.7450925 |
34 | vėsinti | 0.7443708 |
35 | atvėsinti | 0.7442331 |
36 | šaldyti | 0.7406457 |
37 | žvygauti | 0.739537 |
38 | tirštinti | 0.7393355 |
39 | ištirpinti | 0.7386739 |
40 | plikyti | 0.73859656 |
41 | tručyti | 0.7383924 |
42 | minkšti | 0.73822016 |
43 | ištinti | 0.7380994 |
44 | pramankštinti | 0.7379535 |
45 | sugraužti | 0.7366915 |
46 | išmasažuoti | 0.7354835 |
47 | sudžiovinti | 0.7353022 |
48 | išgenėti | 0.7350656 |
49 | lašiniai | 0.7350396 |
50 | pamankštinti | 0.7347765 |