# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | rūgščių, | 0.92740715 |
2 | rūgščių | 0.91512114 |
3 | baltymų. | 0.88939613 |
4 | rūgšties. | 0.87442213 |
5 | aminorūgščių | 0.8559834 |
6 | riebalų. | 0.8532908 |
7 | rūgštinių | 0.846029 |
8 | rūgštis. | 0.8448633 |
9 | citrinų. | 0.8421139 |
10 | bakterijų. | 0.84164506 |
11 | rūgšti. | 0.8404389 |
12 | ląstelių. | 0.83992887 |
13 | stipriklių. | 0.83785725 |
14 | kalorijų. | 0.8350592 |
15 | vitaminų. | 0.8335013 |
16 | taukų. | 0.8325153 |
17 | rūgščios. | 0.8319763 |
18 | oksidų. | 0.83072275 |
19 | baltymų, | 0.8298895 |
20 | sulčių. | 0.8280852 |
21 | riebalų... | 0.8268871 |
22 | angliavandenių. | 0.8260996 |
23 | baltyminių | 0.82551014 |
24 | dribsnių. | 0.8246429 |
25 | nitratų. | 0.8221247 |
26 | lastelių. | 0.8210473 |
27 | skysčių. | 0.8202364 |
28 | nekrakmolingų | 0.82021254 |
29 | fermentų, | 0.8196435 |
30 | pupelių. | 0.81931925 |
31 | rūgšties, | 0.81737596 |
32 | ingredientų. | 0.8159687 |
33 | prieskonių. | 0.8158477 |
34 | bakterijų... | 0.8153793 |
35 | riebalų, | 0.814466 |
36 | gliukozės. | 0.81196254 |
37 | tirštiklių, | 0.81195676 |
38 | aliejų. | 0.80998886 |
39 | skonių. | 0.8096099 |
40 | medžiagų. | 0.8088688 |
41 | nuosėdų. | 0.80741584 |
42 | organizmų, | 0.8068247 |
43 | molekulių. | 0.8062488 |
44 | stipriklių, | 0.80602413 |
45 | mineralų. | 0.80499446 |
46 | pipirų. | 0.80361253 |
47 | žolelių. | 0.8030738 |
48 | pelėsių. | 0.8028304 |
49 | citrinų, | 0.8025784 |
50 | rūgštys. | 0.8025448 |