# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | sultingą | 0.8849469 |
2 | vytintą | 0.8815127 |
3 | grūdėtą | 0.87489045 |
4 | šviežią | 0.8717234 |
5 | pieninį | 0.87004745 |
6 | mėsingą | 0.86520916 |
7 | bulvinį | 0.8586999 |
8 | grietinę | 0.85033137 |
9 | pieninę | 0.8481966 |
10 | salotą | 0.84805554 |
11 | sultinį | 0.8457563 |
12 | raugintą | 0.8437636 |
13 | naminį | 0.84283876 |
14 | skanią | 0.8412434 |
15 | lašininį | 0.8411184 |
16 | pieningą | 0.84044725 |
17 | mėsainį | 0.8395024 |
18 | fasuotą | 0.8392067 |
19 | kaimišką | 0.83856505 |
20 | šviežią, | 0.8355715 |
21 | sūrią | 0.835545 |
22 | dietinį | 0.835498 |
23 | troškintą | 0.8334924 |
24 | užsiaugintą | 0.83248055 |
25 | skanų | 0.8311994 |
26 | danišką | 0.8304542 |
27 | saldintą | 0.830268 |
28 | ruginę | 0.82997906 |
29 | šaldytą | 0.82973015 |
30 | "šviežią | 0.82955885 |
31 | neraugintą | 0.8288951 |
32 | sprandinę | 0.828433 |
33 | dzūkišką | 0.82837653 |
34 | sultinį, | 0.8271232 |
35 | tarkuotą | 0.8270536 |
36 | agurką. | 0.8266157 |
37 | keptą | 0.8264426 |
38 | skaniausią | 0.82595867 |
39 | agurką, | 0.82595015 |
40 | maltą | 0.825433 |
41 | padažą, | 0.82479393 |
42 | valgomą | 0.82449865 |
43 | sūrį, | 0.8244702 |
44 | marinuotą | 0.8244255 |
45 | cukiniją | 0.82364035 |
46 | skanėstą | 0.8219114 |
47 | dešrelę. | 0.82149494 |
48 | pasaldintą | 0.8209477 |
49 | skanesnę | 0.8208102 |
50 | nugarinę | 0.82076335 |