# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | džiovintą | 0.8660512 |
2 | košerinį | 0.8600476 |
3 | atvėsintą | 0.85919034 |
4 | vėrinį | 0.8586658 |
5 | prarūgusį | 0.85819566 |
6 | pelėsį, | 0.855667 |
7 | pelėsinių | 0.8481631 |
8 | troškintą | 0.84713787 |
9 | virškinimą | 0.83901423 |
10 | troškinį, | 0.83831364 |
11 | pūvantį | 0.8380061 |
12 | denatūruotą | 0.8369834 |
13 | pelėsį | 0.83666575 |
14 | išvirtą | 0.83457214 |
15 | virškinimą, | 0.83370274 |
16 | uodą, | 0.8314615 |
17 | purškiamą | 0.8292121 |
18 | natūralizuotą | 0.82906944 |
19 | medžiaginį | 0.82559776 |
20 | rūgštingumą, | 0.8252522 |
21 | aromatą, | 0.82506573 |
22 | įdarą | 0.82487077 |
23 | užpiltinę | 0.8240836 |
24 | troškinį | 0.8234953 |
25 | šaldytą | 0.82308227 |
26 | rūgštingumą | 0.8228994 |
27 | vėdarą | 0.8225639 |
28 | vėžinį | 0.8221494 |
29 | raugą, | 0.8220839 |
30 | vėrinį, | 0.82159334 |
31 | sintetinį | 0.82122064 |
32 | augalinį | 0.82079864 |
33 | užmaišytą | 0.82046473 |
34 | ėdantį | 0.82010955 |
35 | atšaldytą | 0.81942064 |
36 | sudžiūvusį | 0.8193587 |
37 | špižinį | 0.8192723 |
38 | česnaką, | 0.8190054 |
39 | pašvinkusį | 0.8188332 |
40 | rūgštingumą. | 0.8187615 |
41 | išmatą | 0.8185522 |
42 | sudžiuvusį | 0.8177 |
43 | virškinimą. | 0.817257 |
44 | prarūgusią | 0.8165434 |
45 | suvirškintą | 0.81636846 |
46 | organinį | 0.81584185 |
47 | įklotą | 0.81569463 |
48 | indą | 0.8142045 |
49 | padažą. | 0.8139821 |
50 | šakotą | 0.8136274 |