# Žodis Reikšmė
1 džiovintą 0.8660512
2 košerinį 0.8600476
3 atvėsintą 0.85919034
4 vėrinį 0.8586658
5 prarūgusį 0.85819566
6 pelėsį, 0.855667
7 pelėsinių 0.8481631
8 troškintą 0.84713787
9 virškinimą 0.83901423
10 troškinį, 0.83831364
11 pūvantį 0.8380061
12 denatūruotą 0.8369834
13 pelėsį 0.83666575
14 išvirtą 0.83457214
15 virškinimą, 0.83370274
16 uodą, 0.8314615
17 purškiamą 0.8292121
18 natūralizuotą 0.82906944
19 medžiaginį 0.82559776
20 rūgštingumą, 0.8252522
21 aromatą, 0.82506573
22 įdarą 0.82487077
23 užpiltinę 0.8240836
24 troškinį 0.8234953
25 šaldytą 0.82308227
26 rūgštingumą 0.8228994
27 vėdarą 0.8225639
28 vėžinį 0.8221494
29 raugą, 0.8220839
30 vėrinį, 0.82159334
31 sintetinį 0.82122064
32 augalinį 0.82079864
33 užmaišytą 0.82046473
34 ėdantį 0.82010955
35 atšaldytą 0.81942064
36 sudžiūvusį 0.8193587
37 špižinį 0.8192723
38 česnaką, 0.8190054
39 pašvinkusį 0.8188332
40 rūgštingumą. 0.8187615
41 išmatą 0.8185522
42 sudžiuvusį 0.8177
43 virškinimą. 0.817257
44 prarūgusią 0.8165434
45 suvirškintą 0.81636846
46 organinį 0.81584185
47 įklotą 0.81569463
48 indą 0.8142045
49 padažą. 0.8139821
50 šakotą 0.8136274