# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | pasūdyta | 0.89183354 |
2 | sūdyta | 0.8624025 |
3 | supūdyta | 0.84127474 |
4 | įdaryta | 0.8066982 |
5 | šaldyta | 0.79803854 |
6 | persūdyta | 0.79223365 |
7 | troškinta | 0.7769106 |
8 | atvėsinta | 0.776669 |
9 | rūkyta | 0.7689115 |
10 | džiovinta | 0.7679984 |
11 | lašininė | 0.7656829 |
12 | grūdėta | 0.7644846 |
13 | atšaldyta | 0.7630726 |
14 | mėsta | 0.76170325 |
15 | išmarinta | 0.7596613 |
16 | Rūkyta | 0.7581246 |
17 | miežinė | 0.7528331 |
18 | užšaldyta | 0.7523308 |
19 | silkė | 0.75120234 |
20 | kilkė | 0.749945 |
21 | Atvėsinta | 0.7481988 |
22 | nugarinė | 0.7472974 |
23 | sudžiovinta | 0.7457728 |
24 | odelė | 0.7453249 |
25 | sprandinė | 0.74323297 |
26 | išgulėta | 0.74301285 |
27 | dešrelė | 0.7402293 |
28 | dešrelė, | 0.739624 |
29 | miltuota | 0.7394738 |
30 | košerinė | 0.7370555 |
31 | %Atvėsinta | 0.7322506 |
32 | pamaišyta | 0.73201317 |
33 | išmirkyta | 0.7310262 |
34 | medžiaginė | 0.7305678 |
35 | sušaldyta | 0.73033595 |
36 | spurginė | 0.72897285 |
37 | burokinė | 0.72877455 |
38 | trešiama | 0.72807044 |
39 | žvynelinė | 0.72722673 |
40 | želė | 0.7265644 |
41 | rūgštinė | 0.7262756 |
42 | bulvė | 0.7256069 |
43 | luobelė | 0.72469413 |
44 | vėtyta | 0.7242964 |
45 | žievelė | 0.7227114 |
46 | strimelė | 0.7219928 |
47 | persūdyta, | 0.7215295 |
48 | rūgštelė | 0.72078675 |
49 | išvirta | 0.7206228 |
50 | suktinė | 0.7205127 |