# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | neapdorotų | 0.91180325 |
2 | neapdoroto | 0.8913634 |
3 | apdorotą | 0.87666845 |
4 | neapdorota | 0.86902887 |
5 | neapdoroti | 0.85970664 |
6 | neapdorotus | 0.8540999 |
7 | neapdorotos | 0.8388737 |
8 | neapdorotu | 0.8372742 |
9 | neapdoroja | 0.8266946 |
10 | neapdorotas | 0.82231134 |
11 | apdoroto | 0.78433436 |
12 | neapdirbtą | 0.78265536 |
13 | apdorotų | 0.7749158 |
14 | apdorotų, | 0.77050275 |
15 | termiškai | 0.7684049 |
16 | mikroflorą | 0.76711607 |
17 | krakmolą, | 0.7641265 |
18 | chemikalą | 0.76300436 |
19 | chloridą | 0.7618905 |
20 | chemikalų, | 0.7615407 |
21 | chemikalų | 0.7612448 |
22 | tirpalą, | 0.7603584 |
23 | prisotintą | 0.75778496 |
24 | krakmolą | 0.755989 |
25 | susintetintų | 0.7542974 |
26 | žarnyną, | 0.75127727 |
27 | krakmolą. | 0.750732 |
28 | tirpalą | 0.7503794 |
29 | biomasę | 0.7486854 |
30 | fermentų | 0.74788946 |
31 | susintetinto | 0.747138 |
32 | aliejų | 0.7450878 |
33 | apdorota | 0.7448825 |
34 | rūgštingumu | 0.74304134 |
35 | baltyminių | 0.7408537 |
36 | fruktozės | 0.74075717 |
37 | fermentinį | 0.73859864 |
38 | virškinimu | 0.7382938 |
39 | fruktozės, | 0.73763597 |
40 | pašarai | 0.737592 |
41 | fruktozę | 0.73716044 |
42 | rūgšties | 0.73683035 |
43 | nupurkštą | 0.7367162 |
44 | apdorotos | 0.73661304 |
45 | pusfabrikačių | 0.73614085 |
46 | tirpalą. | 0.736105 |
47 | nuovirą | 0.735648 |
48 | rūgštį | 0.7354789 |
49 | žarnyną | 0.73477876 |
50 | biomasę, | 0.7344975 |