# Žodis Reikšmė
1 konsistencija, 0.8171338
2 apvalkalą, 0.81484395
3 padažą, 0.81104076
4 konsistencijos, 0.8096191
5 rūgštingumą, 0.7995762
6 tešlą, 0.79661196
7 konsistencijos 0.7951453
8 aromatą, 0.7916289
9 sultinį, 0.78940403
10 riebalinę 0.7872337
11 konsistencija 0.7858915
12 rūgštį, 0.78195536
13 padažus, 0.7799688
14 krakmolą, 0.77566206
15 margariną, 0.77372867
16 šviežumą, 0.7729963
17 skystą, 0.771417
18 prieskonį, 0.76879436
19 receptūrą, 0.7668697
20 konsistencija. 0.7650321
21 virškinimą, 0.7644882
22 skrandį, 0.76447576
23 prieskonių, 0.7636348
24 kepimą, 0.76074845
25 rūgštingumą 0.7606632
26 padažą 0.758624
27 skonį), 0.758271
28 mišinį, 0.7577806
29 rūgščią 0.75762016
30 indą, 0.7574596
31 grietinę, 0.7573513
32 marmalą, 0.7572127
33 mišrainę, 0.7568404
34 padažai, 0.7566067
35 storumą, 0.75584066
36 žarnyną, 0.75503355
37 molekulinę 0.7544889
38 tirštumą 0.7535851
39 mitybą, 0.7533745
40 rūgšties, 0.752941
41 konsistencijos. 0.7526614
42 apvalkalą 0.7524097
43 organinę 0.7523141
44 riebalinį 0.75105107
45 pusfabrikatį, 0.7507908
46 kvapą, 0.7494507
47 porciją, 0.7491725
48 odą, 0.74907786
49 bulvę, 0.7485053
50 tirpalą, 0.748418