Įspėjimas Modelio kūrėjai neatsako už modelio kūrimui panaudotų viešos prieigos interneto
socialinių medijų tekstų turinį
# |
Žodis |
Reikšmė |
1 |
konsistencija, |
0.8171338 |
2 |
apvalkalą, |
0.81484395 |
3 |
padažą, |
0.81104076 |
4 |
konsistencijos, |
0.8096191 |
5 |
rūgštingumą, |
0.7995762 |
6 |
tešlą, |
0.79661196 |
7 |
konsistencijos |
0.7951453 |
8 |
aromatą, |
0.7916289 |
9 |
sultinį, |
0.78940403 |
10 |
riebalinę |
0.7872337 |
11 |
konsistencija |
0.7858915 |
12 |
rūgštį, |
0.78195536 |
13 |
padažus, |
0.7799688 |
14 |
krakmolą, |
0.77566206 |
15 |
margariną, |
0.77372867 |
16 |
šviežumą, |
0.7729963 |
17 |
skystą, |
0.771417 |
18 |
prieskonį, |
0.76879436 |
19 |
receptūrą, |
0.7668697 |
20 |
konsistencija. |
0.7650321 |
21 |
virškinimą, |
0.7644882 |
22 |
skrandį, |
0.76447576 |
23 |
prieskonių, |
0.7636348 |
24 |
kepimą, |
0.76074845 |
25 |
rūgštingumą |
0.7606632 |
26 |
padažą |
0.758624 |
27 |
skonį), |
0.758271 |
28 |
mišinį, |
0.7577806 |
29 |
rūgščią |
0.75762016 |
30 |
indą, |
0.7574596 |
31 |
grietinę, |
0.7573513 |
32 |
marmalą, |
0.7572127 |
33 |
mišrainę, |
0.7568404 |
34 |
padažai, |
0.7566067 |
35 |
storumą, |
0.75584066 |
36 |
žarnyną, |
0.75503355 |
37 |
molekulinę |
0.7544889 |
38 |
tirštumą |
0.7535851 |
39 |
mitybą, |
0.7533745 |
40 |
rūgšties, |
0.752941 |
41 |
konsistencijos. |
0.7526614 |
42 |
apvalkalą |
0.7524097 |
43 |
organinę |
0.7523141 |
44 |
riebalinį |
0.75105107 |
45 |
pusfabrikatį, |
0.7507908 |
46 |
kvapą, |
0.7494507 |
47 |
porciją, |
0.7491725 |
48 |
odą, |
0.74907786 |
49 |
bulvę, |
0.7485053 |
50 |
tirpalą, |
0.748418 |