# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | kepimą | 0.85597336 |
2 | šviežią | 0.8464913 |
3 | šviežią, | 0.84541464 |
4 | skaniausią | 0.8399237 |
5 | iškeptą | 0.83357584 |
6 | troškintą | 0.8322875 |
7 | išpilstytą | 0.8302673 |
8 | "šviežią | 0.8298016 |
9 | kepėją | 0.8292268 |
10 | skanią | 0.82898253 |
11 | pasūdytą | 0.82894546 |
12 | sūrią | 0.82799035 |
13 | keptą | 0.8251706 |
14 | pyragėlį | 0.82501924 |
15 | virtą | 0.82397336 |
16 | valgomą | 0.8230277 |
17 | "šviežią" | 0.8195505 |
18 | cepeliną, | 0.8192626 |
19 | valgomąjį | 0.8186226 |
20 | virtą, | 0.81793827 |
21 | verdamą | 0.81772536 |
22 | grūdėtą | 0.8166213 |
23 | cepeliną | 0.8163609 |
24 | steiką, | 0.8154973 |
25 | keptą, | 0.81402075 |
26 | verdą | 0.8138524 |
27 | steiką | 0.8113265 |
28 | valgomąją | 0.81123686 |
29 | dešrainį | 0.81098884 |
30 | skanų | 0.810734 |
31 | šviežiausią | 0.81003505 |
32 | džiovintą | 0.8096118 |
33 | paskanintą | 0.80947983 |
34 | degustaciją | 0.8087198 |
35 | šašlyką. | 0.8086375 |
36 | mėsą" | 0.8082483 |
37 | šaldytą | 0.8078947 |
38 | išvirtą | 0.8078683 |
39 | raugintą | 0.80757385 |
40 | padažą | 0.8073899 |
41 | cepeliną. | 0.8070142 |
42 | marinuotą | 0.80651945 |
43 | desertą, | 0.80623674 |
44 | pienišką | 0.8049462 |
45 | patiekalą, | 0.8049307 |
46 | maistą" | 0.8046938 |
47 | kepimą, | 0.8045693 |
48 | kepėją, | 0.8018733 |
49 | grietinę | 0.80178976 |
50 | valgančią | 0.80137 |