| # | Žodis | Reikšmė |
|---|---|---|
| 1 | hidrintų | 0.86785954 |
| 2 | fermentų | 0.85710776 |
| 3 | susintetintų | 0.8516418 |
| 4 | fermentų, | 0.84193766 |
| 5 | fermentinių | 0.8333376 |
| 6 | chemizuotų | 0.8221787 |
| 7 | augalinių | 0.8166466 |
| 8 | rūgščių | 0.8046612 |
| 9 | šaldytų | 0.803133 |
| 10 | subproduktų | 0.79994404 |
| 11 | fruktozės | 0.7990414 |
| 12 | fermentinį | 0.79645497 |
| 13 | rūgštų | 0.7917763 |
| 14 | augalinę | 0.79150504 |
| 15 | saldintų | 0.7910475 |
| 16 | dažiklių | 0.78352976 |
| 17 | neapdorotų | 0.7820752 |
| 18 | apdorotų | 0.78029823 |
| 19 | perdirbtų | 0.7802601 |
| 20 | spirituotų | 0.7798307 |
| 21 | valgytų | 0.7796107 |
| 22 | aliejų | 0.77947295 |
| 23 | baltyminių | 0.77898294 |
| 24 | stipriklių | 0.7784653 |
| 25 | rūgščių, | 0.7770218 |
| 26 | rūgštinių | 0.77524334 |
| 27 | laktozės | 0.7749689 |
| 28 | apdorotų, | 0.77291524 |
| 29 | fermentuotus | 0.7726885 |
| 30 | pusgaminių | 0.77265805 |
| 31 | atšaldytų | 0.76955646 |
| 32 | fruktozės, | 0.76951927 |
| 33 | gazuotų | 0.7689757 |
| 34 | natūralizuotų | 0.76872456 |
| 35 | valgomų | 0.7686691 |
| 36 | skaidulų | 0.76855886 |
| 37 | aminorūgščių | 0.76844865 |
| 38 | cukrašvendrių | 0.76837283 |
| 39 | džiovintų | 0.76836157 |
| 40 | fermentuoti | 0.76762486 |
| 41 | sūdytų | 0.76734114 |
| 42 | organinių | 0.7655854 |
| 43 | fermentuoja | 0.763303 |
| 44 | aliejų, | 0.7630585 |
| 45 | fasuotų | 0.76283157 |
| 46 | nevalgytų | 0.76274055 |
| 47 | sviestų | 0.7623884 |
| 48 | modifikuotų | 0.7606709 |
| 49 | pusfabrikačių | 0.76042676 |
| 50 | suvirškintų | 0.76040405 |