# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | hidrintų | 0.86785954 |
2 | fermentų | 0.85710776 |
3 | susintetintų | 0.8516418 |
4 | fermentų, | 0.84193766 |
5 | fermentinių | 0.8333376 |
6 | chemizuotų | 0.8221787 |
7 | augalinių | 0.8166466 |
8 | rūgščių | 0.8046612 |
9 | šaldytų | 0.803133 |
10 | subproduktų | 0.79994404 |
11 | fruktozės | 0.7990414 |
12 | fermentinį | 0.79645497 |
13 | rūgštų | 0.7917763 |
14 | augalinę | 0.79150504 |
15 | saldintų | 0.7910475 |
16 | dažiklių | 0.78352976 |
17 | neapdorotų | 0.7820752 |
18 | apdorotų | 0.78029823 |
19 | perdirbtų | 0.7802601 |
20 | spirituotų | 0.7798307 |
21 | valgytų | 0.7796107 |
22 | aliejų | 0.77947295 |
23 | baltyminių | 0.77898294 |
24 | stipriklių | 0.7784653 |
25 | rūgščių, | 0.7770218 |
26 | rūgštinių | 0.77524334 |
27 | laktozės | 0.7749689 |
28 | apdorotų, | 0.77291524 |
29 | fermentuotus | 0.7726885 |
30 | pusgaminių | 0.77265805 |
31 | atšaldytų | 0.76955646 |
32 | fruktozės, | 0.76951927 |
33 | gazuotų | 0.7689757 |
34 | natūralizuotų | 0.76872456 |
35 | valgomų | 0.7686691 |
36 | skaidulų | 0.76855886 |
37 | aminorūgščių | 0.76844865 |
38 | cukrašvendrių | 0.76837283 |
39 | džiovintų | 0.76836157 |
40 | fermentuoti | 0.76762486 |
41 | sūdytų | 0.76734114 |
42 | organinių | 0.7655854 |
43 | fermentuoja | 0.763303 |
44 | aliejų, | 0.7630585 |
45 | fasuotų | 0.76283157 |
46 | nevalgytų | 0.76274055 |
47 | sviestų | 0.7623884 |
48 | modifikuotų | 0.7606709 |
49 | pusfabrikačių | 0.76042676 |
50 | suvirškintų | 0.76040405 |