| # | Žodis | Reikšmė |
|---|---|---|
| 1 | fermentų | 0.92451555 |
| 2 | fermentų, | 0.8927674 |
| 3 | augalinių | 0.8892121 |
| 4 | dažiklių | 0.8707831 |
| 5 | fermentinį | 0.868943 |
| 6 | stipriklių | 0.8644925 |
| 7 | rūgštinių | 0.8635098 |
| 8 | baltyminių | 0.86144507 |
| 9 | nitratų | 0.8603879 |
| 10 | subproduktų | 0.8553894 |
| 11 | fruktozės | 0.8549999 |
| 12 | maistinių | 0.8547443 |
| 13 | saldiklių | 0.85029006 |
| 14 | aminorūgščių | 0.84922993 |
| 15 | rūgščių | 0.84809977 |
| 16 | baltymų | 0.8447273 |
| 17 | azotinių | 0.8443152 |
| 18 | valgomųjų | 0.8430199 |
| 19 | nekrakmolingų | 0.8417954 |
| 20 | organinių | 0.8416917 |
| 21 | nitratų, | 0.8408001 |
| 22 | citrusinių | 0.8393734 |
| 23 | pusgaminių | 0.83687097 |
| 24 | fermentinio | 0.8361659 |
| 25 | tirpiklių | 0.83602095 |
| 26 | miltinių | 0.8356966 |
| 27 | kepinių | 0.8353168 |
| 28 | valgomų | 0.8351119 |
| 29 | aliejinių | 0.8350125 |
| 30 | miežinių | 0.83339125 |
| 31 | fermentuotų | 0.83333784 |
| 32 | ingredientų | 0.83306754 |
| 33 | skaidulų | 0.83243424 |
| 34 | angliavandenių | 0.83054686 |
| 35 | miežių | 0.8299029 |
| 36 | ruginių | 0.82852715 |
| 37 | fruktozės, | 0.82847434 |
| 38 | pienų | 0.8281685 |
| 39 | mėsos/žuvies | 0.824307 |
| 40 | angliavandenių, | 0.822836 |
| 41 | nitratų. | 0.82279706 |
| 42 | surelių | 0.82241195 |
| 43 | mikroorganizmų | 0.822303 |
| 44 | ingridientų | 0.8219946 |
| 45 | saldiklių, | 0.8217345 |
| 46 | mišinių | 0.82095647 |
| 47 | avižinių | 0.8207207 |
| 48 | toksinų | 0.820343 |
| 49 | kancerogeninių | 0.8199555 |
| 50 | baltymų, | 0.8194473 |