# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | augalinį | 0.87392104 |
2 | fermentinių | 0.86894286 |
3 | fermentini | 0.8635177 |
4 | fermentų | 0.85275733 |
5 | valgomąjį | 0.84934765 |
6 | baltymą | 0.84859127 |
7 | maistinį | 0.83629996 |
8 | fermentinio | 0.83610755 |
9 | organinį | 0.8331122 |
10 | augalinę | 0.83043575 |
11 | sultinį | 0.8252175 |
12 | lydytą | 0.82053834 |
13 | krakmolą. | 0.81894433 |
14 | valgomą | 0.81806684 |
15 | krakmolą, | 0.8164795 |
16 | sultinį, | 0.8087995 |
17 | pienišką | 0.8072045 |
18 | dietinį | 0.80630815 |
19 | margariną. | 0.8059789 |
20 | raugintą | 0.8058963 |
21 | sintetinį | 0.8039363 |
22 | distiliuotą | 0.80244213 |
23 | krakmolą | 0.80128545 |
24 | fermentiniu | 0.8009328 |
25 | grūdėtą | 0.7995764 |
26 | margariną, | 0.79934525 |
27 | gliukozę | 0.7993025 |
28 | cukrinį | 0.7988857 |
29 | rūgščią | 0.7986818 |
30 | fermentų, | 0.7980312 |
31 | naminį | 0.79800195 |
32 | tirpalą, | 0.7978835 |
33 | margariną | 0.7974521 |
34 | fermentuotų | 0.7964549 |
35 | aliejų | 0.7951418 |
36 | tirpalą. | 0.7943073 |
37 | maistinę | 0.7942976 |
38 | nevalgomą | 0.794242 |
39 | šviežią | 0.7939881 |
40 | aliejų. | 0.79388285 |
41 | tirpiklį | 0.7926203 |
42 | fermento | 0.7922784 |
43 | modifikuotą | 0.7916521 |
44 | denatūruotą | 0.7914979 |
45 | sultingą | 0.7911969 |
46 | dioksidą | 0.79078853 |
47 | organiką | 0.79027265 |
48 | fermentinis | 0.78944904 |
49 | chemizuotą | 0.7891191 |
50 | šarminį | 0.7885809 |