Įspėjimas Modelio kūrėjai neatsako už modelio kūrimui panaudotų viešos prieigos interneto
socialinių medijų tekstų turinį
# |
Žodis |
Reikšmė |
1 |
fermentų |
0.95376515 |
2 |
fermentinių |
0.8927672 |
3 |
rūgščių, |
0.88048327 |
4 |
baltymų, |
0.8782 |
5 |
nitratų, |
0.87631273 |
6 |
rūgščių |
0.8627884 |
7 |
augalinių |
0.8622496 |
8 |
fruktozės, |
0.85949713 |
9 |
aminorūgščių |
0.8576856 |
10 |
rūgštinių |
0.8572029 |
11 |
ingredientų, |
0.856948 |
12 |
baltyminių |
0.85314035 |
13 |
toksinų, |
0.85260034 |
14 |
mėsų, |
0.85205287 |
15 |
saldiklių, |
0.8513612 |
16 |
gliukozės, |
0.8469736 |
17 |
pienų, |
0.8466714 |
18 |
dažiklių |
0.8464697 |
19 |
dažiklių, |
0.84596163 |
20 |
burokėlių, |
0.8442449 |
21 |
chemikalų, |
0.84399146 |
22 |
pusgaminių, |
0.8437397 |
23 |
miežių, |
0.8426002 |
24 |
receptorių, |
0.84209764 |
25 |
fermentuotų |
0.84193766 |
26 |
stipriklių, |
0.8415206 |
27 |
česnakų, |
0.84146243 |
28 |
daržovių, |
0.8411581 |
29 |
kepinių, |
0.8407211 |
30 |
organizmų, |
0.8405485 |
31 |
sulčių, |
0.83949864 |
32 |
alyvuogių, |
0.8389617 |
33 |
vitaminų, |
0.8378387 |
34 |
laktozės, |
0.83741826 |
35 |
citrinų, |
0.83717114 |
36 |
baltymų |
0.8371174 |
37 |
skaidulų, |
0.8361764 |
38 |
baltymų. |
0.8346328 |
39 |
riebalų, |
0.8336238 |
40 |
mėsos, |
0.83337814 |
41 |
aliejų, |
0.83316576 |
42 |
sojų, |
0.8322067 |
43 |
angliavandenių, |
0.8312199 |
44 |
mikroelementų, |
0.83082825 |
45 |
mišinių, |
0.8304412 |
46 |
citrusinių |
0.83031887 |
47 |
maistinių |
0.8298212 |
48 |
prieskonių, |
0.8292028 |
49 |
fruktozės |
0.8291038 |
50 |
stipriklių |
0.8288043 |