| # | Žodis | Reikšmė |
|---|---|---|
| 1 | fermentų, | 0.9537653 |
| 2 | fermentinių | 0.9245155 |
| 3 | augalinių | 0.87438774 |
| 4 | fruktozės | 0.8706213 |
| 5 | baltymų | 0.8662504 |
| 6 | rūgščių | 0.8593236 |
| 7 | rūgštinių | 0.85877806 |
| 8 | fermentuotų | 0.85710776 |
| 9 | aminorūgščių | 0.85439277 |
| 10 | fermentinį | 0.8527573 |
| 11 | nitratų | 0.8508099 |
| 12 | baltyminių | 0.84917915 |
| 13 | laktozės | 0.8489092 |
| 14 | gliukozės | 0.8464698 |
| 15 | fermento | 0.845346 |
| 16 | dažiklių | 0.8417851 |
| 17 | saldiklių | 0.84155715 |
| 18 | toksinų | 0.8412458 |
| 19 | gliukozę | 0.83842933 |
| 20 | subproduktų | 0.83473265 |
| 21 | tirpiklių | 0.8340624 |
| 22 | fruktozės, | 0.83364177 |
| 23 | nitratų, | 0.8306321 |
| 24 | chemikalų | 0.82979566 |
| 25 | organinių | 0.82947296 |
| 26 | stipriklių | 0.82911426 |
| 27 | miežinių | 0.82686025 |
| 28 | fruktozė | 0.82662874 |
| 29 | gliukozė | 0.824859 |
| 30 | pusgaminių | 0.8247939 |
| 31 | baltymų, | 0.8227118 |
| 32 | krakmolą | 0.82183284 |
| 33 | receptorių | 0.8204151 |
| 34 | maistinių | 0.8198083 |
| 35 | angliavandenių | 0.81975514 |
| 36 | rūgštų | 0.81937623 |
| 37 | probiotikų | 0.81909066 |
| 38 | rūgšties | 0.81867564 |
| 39 | aliejų | 0.81823295 |
| 40 | gliukozės, | 0.81821525 |
| 41 | citrusinių | 0.81728023 |
| 42 | mikroorganizmų | 0.8166547 |
| 43 | tirpalų | 0.81663233 |
| 44 | Riebalų | 0.816082 |
| 45 | miežių | 0.81526023 |
| 46 | pienų | 0.8148159 |
| 47 | glifosatų | 0.8145726 |
| 48 | ingredientų | 0.8143922 |
| 49 | gliukozės. | 0.81437004 |
| 50 | organizmų | 0.8142739 |