# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | fermentų, | 0.9537653 |
2 | fermentinių | 0.9245155 |
3 | augalinių | 0.87438774 |
4 | fruktozės | 0.8706213 |
5 | baltymų | 0.8662504 |
6 | rūgščių | 0.8593236 |
7 | rūgštinių | 0.85877806 |
8 | fermentuotų | 0.85710776 |
9 | aminorūgščių | 0.85439277 |
10 | fermentinį | 0.8527573 |
11 | nitratų | 0.8508099 |
12 | baltyminių | 0.84917915 |
13 | laktozės | 0.8489092 |
14 | gliukozės | 0.8464698 |
15 | fermento | 0.845346 |
16 | dažiklių | 0.8417851 |
17 | saldiklių | 0.84155715 |
18 | toksinų | 0.8412458 |
19 | gliukozę | 0.83842933 |
20 | subproduktų | 0.83473265 |
21 | tirpiklių | 0.8340624 |
22 | fruktozės, | 0.83364177 |
23 | nitratų, | 0.8306321 |
24 | chemikalų | 0.82979566 |
25 | organinių | 0.82947296 |
26 | stipriklių | 0.82911426 |
27 | miežinių | 0.82686025 |
28 | fruktozė | 0.82662874 |
29 | gliukozė | 0.824859 |
30 | pusgaminių | 0.8247939 |
31 | baltymų, | 0.8227118 |
32 | krakmolą | 0.82183284 |
33 | receptorių | 0.8204151 |
34 | maistinių | 0.8198083 |
35 | angliavandenių | 0.81975514 |
36 | rūgštų | 0.81937623 |
37 | probiotikų | 0.81909066 |
38 | rūgšties | 0.81867564 |
39 | aliejų | 0.81823295 |
40 | gliukozės, | 0.81821525 |
41 | citrusinių | 0.81728023 |
42 | mikroorganizmų | 0.8166547 |
43 | tirpalų | 0.81663233 |
44 | Riebalų | 0.816082 |
45 | miežių | 0.81526023 |
46 | pienų | 0.8148159 |
47 | glifosatų | 0.8145726 |
48 | ingredientų | 0.8143922 |
49 | gliukozės. | 0.81437004 |
50 | organizmų | 0.8142739 |