Įspėjimas Modelio kūrėjai neatsako už modelio kūrimui panaudotų viešos prieigos interneto
socialinių medijų tekstų turinį
# |
Žodis |
Reikšmė |
1 |
emulsija |
0.90374064 |
2 |
derva, |
0.81389946 |
3 |
konsistencija, |
0.77320087 |
4 |
organika, |
0.7708745 |
5 |
gliukozė, |
0.7708385 |
6 |
emulsijos |
0.7643268 |
7 |
ląsteliena, |
0.7609522 |
8 |
gliukoze, |
0.7591235 |
9 |
rūgštis, |
0.7549902 |
10 |
etanolis, |
0.7502588 |
11 |
E450, |
0.7485478 |
12 |
(cukrus, |
0.7450941 |
13 |
E452, |
0.7423 |
14 |
dioksidas, |
0.74140686 |
15 |
antioksidantas, |
0.7395943 |
16 |
mikroflora, |
0.7393953 |
17 |
vištiena(44%), |
0.73776865 |
18 |
oksidas, |
0.7369766 |
19 |
rūgštingumas, |
0.7368558 |
20 |
aliejus, |
0.73541474 |
21 |
E451, |
0.73532885 |
22 |
molekule, |
0.73425144 |
23 |
E250, |
0.73370844 |
24 |
molekulė, |
0.73258734 |
25 |
gliukozė |
0.7308184 |
26 |
mononatrio |
0.73074937 |
27 |
sirupas, |
0.72966033 |
28 |
gliukozės, |
0.7295044 |
29 |
(pienas, |
0.729228 |
30 |
hipertonija, |
0.728807 |
31 |
mikroorganizmai, |
0.72698504 |
32 |
rūgštys, |
0.7267951 |
33 |
dioksido, |
0.7251665 |
34 |
E621, |
0.7251251 |
35 |
antioksidantų |
0.725029 |
36 |
monoksidas, |
0.7249241 |
37 |
etanolio, |
0.7246047 |
38 |
rūgšties, |
0.72398823 |
39 |
tirpimas, |
0.7237595 |
40 |
(vanduo, |
0.7232055 |
41 |
fruktozė, |
0.7230174 |
42 |
(kava, |
0.72277564 |
43 |
natrio, |
0.72151256 |
44 |
(mėsa, |
0.72151196 |
45 |
rūgšti, |
0.7209853 |
46 |
kakava, |
0.7208604 |
47 |
natrio |
0.72034866 |
48 |
oksidacija |
0.7201282 |
49 |
ląstelienos, |
0.72012645 |
50 |
krakmolas, |
0.71903944 |