Įspėjimas Modelio kūrėjai neatsako už modelio kūrimui panaudotų viešos prieigos interneto
socialinių medijų tekstų turinį
| # |
Žodis |
Reikšmė |
| 1 |
baltymų |
0.9246519 |
| 2 |
baltymų, |
0.9176469 |
| 3 |
rūgščių |
0.89394116 |
| 4 |
rūgštinių |
0.8888716 |
| 5 |
nekrakmolingų |
0.8886878 |
| 6 |
augalinių |
0.87717813 |
| 7 |
baltymų. |
0.87610465 |
| 8 |
dažiklių |
0.8740992 |
| 9 |
rūgščių, |
0.8725015 |
| 10 |
aminorūgščių |
0.8688602 |
| 11 |
riebalų, |
0.8672251 |
| 12 |
riebalinių |
0.8667667 |
| 13 |
riebalų |
0.86276686 |
| 14 |
fermentinių |
0.8614451 |
| 15 |
maistinių |
0.85342354 |
| 16 |
fermentų, |
0.8531404 |
| 17 |
riebaliukų |
0.85219014 |
| 18 |
skrandžių |
0.8516598 |
| 19 |
fermentų |
0.8491791 |
| 20 |
miltinių |
0.84909594 |
| 21 |
angliavandenių, |
0.8490835 |
| 22 |
skaidulų, |
0.8487439 |
| 23 |
Baltymų |
0.84791344 |
| 24 |
dažiklių, |
0.8471041 |
| 25 |
riebalų. |
0.84693223 |
| 26 |
riebalų... |
0.8459136 |
| 27 |
angliavandenių |
0.84288687 |
| 28 |
nuovirų |
0.8424641 |
| 29 |
saldiklių, |
0.8417363 |
| 30 |
organizmų, |
0.8416249 |
| 31 |
toksinų, |
0.8410636 |
| 32 |
skaidulų |
0.84096557 |
| 33 |
baltyminio |
0.8406853 |
| 34 |
baltyminiu |
0.84052044 |
| 35 |
mikroelementų, |
0.83871186 |
| 36 |
organinių |
0.83840233 |
| 37 |
organizmų |
0.8380673 |
| 38 |
valgomų |
0.83784103 |
| 39 |
citrinų, |
0.8358149 |
| 40 |
saldiklių |
0.8357434 |
| 41 |
suvalgomų |
0.8355691 |
| 42 |
ingredientų, |
0.8355443 |
| 43 |
ingredientų |
0.8353247 |
| 44 |
kepinių |
0.8349521 |
| 45 |
mikroorganizmų |
0.8341799 |
| 46 |
pelynų |
0.83395684 |
| 47 |
aliejinių |
0.8336817 |
| 48 |
citrinų |
0.8332511 |
| 49 |
mikroelementų |
0.83277446 |
| 50 |
probiotikų |
0.83034015 |