Įspėjimas Modelio kūrėjai neatsako už modelio kūrimui panaudotų viešos prieigos interneto
socialinių medijų tekstų turinį
| # |
Žodis |
Reikšmė |
| 1 |
baltymų |
0.9352384 |
| 2 |
riebalų, |
0.920998 |
| 3 |
baltymų. |
0.9183249 |
| 4 |
baltyminių |
0.91764694 |
| 5 |
angliavandenių, |
0.9119408 |
| 6 |
rūgščių, |
0.8926508 |
| 7 |
kalorijų, |
0.8825735 |
| 8 |
angliavandenių. |
0.87933266 |
| 9 |
riebalų. |
0.87901765 |
| 10 |
fermentų, |
0.8782004 |
| 11 |
skaidulų, |
0.8761895 |
| 12 |
gliukozės, |
0.8733901 |
| 13 |
angliavandenių |
0.8716702 |
| 14 |
fruktozės, |
0.8647791 |
| 15 |
rūgščių |
0.86392194 |
| 16 |
riebalų |
0.86238384 |
| 17 |
organizmų, |
0.8573302 |
| 18 |
rūgšties, |
0.8539384 |
| 19 |
riebalų... |
0.8537631 |
| 20 |
ingredientų, |
0.84689105 |
| 21 |
aminorūgščių |
0.8457763 |
| 22 |
vitaminų, |
0.84561914 |
| 23 |
citrinų, |
0.84516156 |
| 24 |
miltinių, |
0.8441698 |
| 25 |
baltymo, |
0.84373456 |
| 26 |
gliukozės |
0.8431164 |
| 27 |
rūgštinių |
0.8399834 |
| 28 |
gliukozės. |
0.83866227 |
| 29 |
laktozės, |
0.8373575 |
| 30 |
mikroorganizmų |
0.83695304 |
| 31 |
nitratų, |
0.8369401 |
| 32 |
mikroelementų, |
0.83639026 |
| 33 |
augalinių |
0.8359039 |
| 34 |
riebalų? |
0.83516705 |
| 35 |
toksinų, |
0.83345956 |
| 36 |
hormonų, |
0.8310311 |
| 37 |
rūgščių. |
0.8298895 |
| 38 |
skaidulų |
0.8293577 |
| 39 |
kepinių, |
0.8289176 |
| 40 |
ląstelienos, |
0.8287184 |
| 41 |
saldiklių, |
0.82859766 |
| 42 |
dažiklių, |
0.8282565 |
| 43 |
fruktozės |
0.8278531 |
| 44 |
Riebalų |
0.8278187 |
| 45 |
riebalinių |
0.8264583 |
| 46 |
Baltymų |
0.82562417 |
| 47 |
miltinių |
0.82294744 |
| 48 |
fermentų |
0.82271177 |
| 49 |
krakmolo, |
0.8222647 |
| 50 |
pipirų, |
0.8215853 |