# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | baltymų | 0.8788565 |
2 | baltyma | 0.86881965 |
3 | riebalinį | 0.8554728 |
4 | fermentinį | 0.84859097 |
5 | krakmolą | 0.8456648 |
6 | krakmolą, | 0.8445705 |
7 | riebalą | 0.8439268 |
8 | augalinį | 0.8400891 |
9 | riebalų | 0.83860594 |
10 | krakmolą. | 0.8355442 |
11 | sultinį | 0.8299539 |
12 | Riebalų | 0.82919294 |
13 | gliukozę | 0.82516867 |
14 | riebalinę | 0.8223361 |
15 | rūgštingumą | 0.81969583 |
16 | nuovirą | 0.8184323 |
17 | baltymini | 0.8130961 |
18 | tirpalą | 0.8129652 |
19 | riebalų, | 0.81257516 |
20 | "riebalų | 0.81217974 |
21 | dioksidą | 0.81134915 |
22 | organizmą | 0.8111709 |
23 | rūgštį | 0.81098956 |
24 | augalinę | 0.8086708 |
25 | sultinį, | 0.8071738 |
26 | organinį | 0.80669457 |
27 | baltymų, | 0.8064138 |
28 | apykaitą | 0.80570215 |
29 | rūgšties | 0.8040655 |
30 | rūgščią | 0.8038311 |
31 | aliejų | 0.80357826 |
32 | baltymo | 0.8032978 |
33 | gliukozės | 0.80258906 |
34 | tirpalą, | 0.8024952 |
35 | kaloringumą | 0.7993126 |
36 | angliavandenių | 0.7980284 |
37 | baltymus | 0.7977741 |
38 | fruktozę | 0.79756176 |
39 | tirpiklį | 0.79590666 |
40 | kalorijų | 0.79484177 |
41 | riebalų. | 0.7946639 |
42 | transriebalų | 0.7940299 |
43 | tirpalą. | 0.79345363 |
44 | cukrinį | 0.7918739 |
45 | gliukozė | 0.79097235 |
46 | fruktozės | 0.78854954 |
47 | rūgštingumą, | 0.7869649 |
48 | virimą | 0.7862695 |
49 | baltyminių | 0.78622043 |
50 | riebumą | 0.7862169 |