# | Žodis | Reikšmė |
---|---|---|
1 | augalinį | 0.924902 |
2 | organinę | 0.8858125 |
3 | organiką | 0.87178576 |
4 | maistinę | 0.8524698 |
5 | augalą, | 0.841459 |
6 | augalą | 0.8385068 |
7 | organinį | 0.8369757 |
8 | augalinės | 0.83383435 |
9 | fermentinį | 0.83043563 |
10 | augalinių | 0.82492405 |
11 | ruginę | 0.82277554 |
12 | krakmolą, | 0.81709886 |
13 | termiškai | 0.81674075 |
14 | fermentų | 0.8126542 |
15 | augalų | 0.8109239 |
16 | baltymą | 0.80867094 |
17 | purškiamą | 0.80830926 |
18 | ekologišką | 0.8041893 |
19 | natūralią | 0.803674 |
20 | augalą. | 0.8036677 |
21 | organišką | 0.80299884 |
22 | dioksidą | 0.8021072 |
23 | augaliją | 0.8017299 |
24 | kankorėžinę | 0.80053747 |
25 | augalėlį | 0.7977642 |
26 | ekologišką, | 0.7977164 |
27 | krakmolą. | 0.7957444 |
28 | aliejų | 0.79401094 |
29 | valgomąją | 0.792456 |
30 | rūgščią | 0.7923076 |
31 | fermentuotų | 0.7915048 |
32 | azotą | 0.791122 |
33 | augalėlį, | 0.7910673 |
34 | fermentų, | 0.79065233 |
35 | riebalinę | 0.7894959 |
36 | krakmolą | 0.7890726 |
37 | margariną, | 0.78819764 |
38 | mikroflorą | 0.7867389 |
39 | chemizuotą | 0.7855572 |
40 | organizmą | 0.78553665 |
41 | sintetinę | 0.78519744 |
42 | augaliukų | 0.7838203 |
43 | modifikuotą | 0.78316194 |
44 | aliejų. | 0.7825862 |
45 | sveikiausią | 0.78211784 |
46 | mėsą | 0.7811949 |
47 | valgomą | 0.78111213 |
48 | naminę | 0.78098583 |
49 | augalinė | 0.7803332 |
50 | vištieną, | 0.7802397 |